Sauna Cadeaubon

Wat is er leuker dan uw vrienden te verrassen met een origineel cadeau? Een cadeau waar men echt wat aan heeft. Geef uw vrienden een Sauna Cadeaubon voor een bezoek aan de mooiste prive sauna van Nederland; Wellness Centrum de Gastelse Hoeve vlakbij Eindhoven.

Onze prive sauna omvat een verwarmd binnenzwembad, een heerlijke ruime whirlpool en een Finse Sauna. Daarnaast is er een sfeervolle rustruimte en een grote tuin. Volledig prive.

Met de Sauna Cadeaubon kunnen uw vrienden maar liefst 3 uur lang helemaal prive gebruik maken van alle faciliteiten.  Koffie, thee, fris, koek, snoep en fruit zijn inbegrepen. Badjassen, handdoeken en slippers kan men huren maar deze kan men ook zelf meenemen.

Het is misschien wel het mooiste cadeau dat uw vrienden ooit hebben ontvangen. En het leuke is dat zij zich over 10 jaar nog steeds deze bijzondere dag zullen herinneren.

Sauna Cadeaubon bestellen

Stuur ons een mail met uw gegevens en de gegevens van uw vrienden die de Cadeaubon gaan ontvangen. U ontvangt de Sauna Cadeaubon per post samen met een factuur.  Na uw betaling wordt de bon geactiveerd in ons systeem. Uw vrienden kunnen vervolgens de reservering plaatsen via onze website en hierbij aangeven dat zij een Cadeaubon hebben ontvangen.

De Sauna Cadeaubon kost € 170,-.
Het arrangement betreft: 3 uur prive voor 2 personen.

Bestel nu op: info@degastelsehoeve.nl

sauna cadeaubon